Webbshop

 


Maria Åkerberg produkter och Klippkort på behandlingar.

Hud- och kroppsvård

Klippkort

Alla våra behandlingar går att köpa som "Klippkort" 3, 5 eller 10 gånger. 3 gånger = 10% rabatt 5 gånger = 15% rabatt 10 gånger = 20% rabatt

Erbjudanden

Här hittar du alla aktuella erbjudanden som vi har!

Ansikte - Rengöring

Rengöring Att rengöra huden är grunden för all hudvård. Vanlig tvål täpper till porerna, torkar ut huden, gör att den åldras snabbare och ger den ett sämre skydd. Om överskottsfett inte kan komma ut bildas kvisslor och plitor. För bästa resultat, använd vår rengöringsolja Pre-Cleansing Oil för att effektivt avlägsna makeup och andra orenheter från ditt ansikte innan du använder din ordinarie rengöring.

Ansiktsvatten

Ansiktsvatten Ansiktsvatten återställer hudens pH-balans och förbereder huden för efterföljande produkter. Det fuktar hudlagren så att huden lättare tar upp näring och vitaminer. Ett ansiktsvatten fungerar som ett komplement till rengöringsprodukterna och tar bort rester av makeup och orenheter. Det verkar sammandragande på porerna och balanserar hudens talgproduktion.

Ansikte - Serum

Serum I Maria Åkerbergs serum ingår vattenlösliga, aktiva ingredienser som lättare tas upp om de appliceras närmast huden. Serum ska därför appliceras på rengjord hud med efterföljande olja och creme. Komplettera alltid med andra hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG för att tillföra näring till hudens alla lager.

Ansikte - Olja

Olja Komplettera din ansiktscreme med en ansiktsolja för att ge huden både fettsyror och fukt. Främst behöver huden fukt men den är också i behov av fettsyror för att kunna binda fukten i huden. Gärna flertalet olika fettsyror för att kunna binda fukten i olika hudlager. Maria Åkerbergs Royal Facial Oil har en unik kombination av Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja som tillför olika fettsyror och verkar utslätande för alla hudtyper.

Ansikte - Creme

Creme Med en bra ansiktscreme kan du smörja bort små torrhetsrynkor. En fuktfattig hud kan få små sprickor där bakterier kan få fäste. I värsta fall leder det till överkänslighet, allergier eller torra fläckar. Ta först några droppar av ett serum och/eller en ansiktsolja, därefter applicerar du ansiktscremen.

Ansikte - Balm

Balm Maria Åkerbergs balmer består av en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som ökar motståndskraften och förbättrar elasticiteten i huden. Balm används på natten när huden återhämtas och på dagen för att skydda mot yttre påfrestningar. Vintertid ger balmen det optimala skyddet mot kyla, vind och torr luft. Applicera då även serum, olja och creme under din balm för att ge näring till hudens alla lager. Är det minusgrader ute rekommenderar vi att endast använda olja och balm då dessa produkter inte innehåller vatten.

Ögonvård

Ögonvård Huden runt ögonen är cirka fem gånger tunnare än huden på övriga kroppen Den behöver därför specialanpassad vård. Tvätta varsamt och återfukta med ögoncreme, både morgon och kväll. Alla Maria Åkerbergs ögonprodukter kan användas nära ögat och på ögonlocken.

Ansikte - Peeling

Peeling En peeling avlägsnar skonsamt döda hudceller och avlagringar så att huden lättare kan ta upp näring ur olja och creme. Huden blir då mjukare och jämnare. Peeling används cirka två gånger i veckan och alltid med efterföljande ansiktsmask. Huden är då som mest mottaglig för näring och vitaminer efter att döda hudceller har avlägsnats. Kornen i Maria Åkerbergs peeling-produkter består av naturliga ingredienser som kan brytas ner av naturen, såsom korn av krossade kärnor eller fettsyror av Jojobaolja.

Ansiktsmask

Ansiktsmask Att lägga en ansiktsmask innebär lite extra omsorg och vård för din hud. Det förstärker effekten av din dagliga hudvårdsrutin. I en ansiktsmask ingår det aktiva ingredienser i sådana proportioner att det inte lämpar sig att använda dem i vanliga ansiktscremer. Vi rekommenderar att du använder ansiktsmask cirka två gånger i veckan för att vårda huden och återfå eller bibehålla lyster. Använd gärna en ansiktsmask efter en peeling. Då är huden som mest mottaglig för näring och vitaminer.

Läppcerat

Läppcerat Läpparna är extra utsatta för kyla och vind och kan ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett. Detta gäller särskilt om du tidigare använt mineralolja på läpparna. Maria Åkerbergs Lip Care gör att de kan bevara fukten längre. Det medför att fina linjer runt munnen minskar. Ingredienserna i Lip Care är vegetabiliska oljor och vaxer med UV-skydd. Observera att Bivaxet i Lip Care är renat från pollen och passar därför även pollenallergiker.

Kropp - Rengöring

Rengöring Noggrann rengöring är det första steget till effektiv hudvård. Rengöring får huden att kännas både ren och frisk då smuts, talg, svett och andra rester avlägsnas. Använd valfri Hair & Body Shampoo ur vårt sortiment vid varje dusch för att rengöra kropp och hår. Dessa produkter kan också användas som intimtvål och raklödder. De stör inte hudens naturliga pH-värde och tvättar inte ”för” rent, utan bibehåller fukten och det naturliga skyddet i huden.

Bad

Bad Tänk dig känslan av att krypa ner i ett varmt, mjukt bad medan kyliga vindar blåser utanför. Mysigt eller hur? Lägg till ett par kapsyler av våra väldoftande mjölkbad och mysfaktorn är maxad! I Maria Åkerbergs sortiment finner du också våra Body & Massage Oils som går utmärkt att använda som badolja. Salt Scrub Energy och Salt Scrub White Chocolate kan användas som badsalt.

Kropp - Olja

Olja Alla Maria Åkerbergs massageoljor kan användas som kroppsoljor, för sig själva eller under en kroppslotion. Oljorna är unika sammansättningar av flera vegetabiliska oljor blandat med eteriska oljor. De eteriska oljorna ger god doft och förstärker massageoljans egenskaper.

Kropp - Lotion

Lotion I Maria Åkerbergs sortiment finns härliga kroppslotioner som vårdar din hud samt ger näring och skydd. Oavsett klimat så är huden i behov av fukt för att hållas elastisk och välmående. Se till att smörja in huden kontinuerligt när den känns torr. Var extra noga efter att du har duschat och komplettera gärna med en olja och en balm.

Kropp - Balm

Balm Maria Åkerbergs kroppsbalmer innehåller välgörande eteriska oljor som mjukgör torr hud. De är härliga och fylliga, samtidigt som de är milda och lena att smörja in huden med. Maria Åkerbergs balmer innehåller inte vatten och kan användas året om som en mjukgörande och närande salva. De är dessutom speciellt bra att använda under de kalla och torra vintermånaderna när huden behöver extra skydd mot vädrets påfrestningar.

Kropp - Peeling

Peeling En kroppspeeling gör huden mjuk och len. Byt ut duschcremen mot en peeling cirka två gånger i veckan för att öka lystern i huden. Peelingen tar dessutom bort ojämnheter och döda hudceller. Den hjälper också mot torr och kliande hud. Kornen i Maria Åkerbergs peelingprodukter består av naturliga ingredienser som kan brytas ner av naturen, såsom korn av krossade kärnor eller fettsyror av Jojobaolja.

Deodorant

Deodorant Deodoranter från MARIA ÅKERBERG är effektiva och helt fria från aluminiumklorid, alkohol, triklosan och parfym. De är mycket skonsamma mot hud och hälsa. En del upplever att de under ”övergångsperioden” till en aluminiumkloridfri deodorant svettas mer eller luktar mer. Upplever man detta rekommenderar vi att applicera deodoranten oftare vid behov. Tänk också på att applicera deodoranten på nytvättad hud för bästa resultat.

Handvård

Handvård Kom ihåg att ta hand om dina händer! I Maria Åkerbergs sortiment finner du allt du behöver för att hålla dina händer rena, återfuktade och mjuka.

Fotvård

Fotvård Det är lätt att glömma bort att ta hand om sina fötter – tills förhårdnader och hälsprickor uppstår och påminner oss om avsaknaden av fotvård. Vanligtvis räcker det att smörja in fötterna efter dusch och bad, men ibland behöver fötterna lite extra omvårdnad. Bjud dem då på en välgörande kurbehandling hemma!

Hår - Schampo

Hair & Body Shampoo är rengöring för både hår och kropp. De som vi kallar Shampoo är endast för håret. Tänk på att alltid schamponera två gånger per tvätt och ta en liten mängd schampo varje gång. Överdosera inga produkter, det lämnar endast håret tungt och fett.

Hår - Balsam

Komplettera ditt schampo med ett balsam för extra mjukgörande effekt. Vi erbjuder även ett spraybalsam som passar perfekt om ditt hår är svårt att reda ut eller om det blir fett av vanligt balsam.

Hår - Behandling

Ibland räcker det inte att bara använda schampo och balsam för att hålla håret friskt och glänsande. Vid tillfällen kan du också behöva komplettera med mer behandlande produkter såsom hårinpackningar och näringssprayer. I Maria Åkerbergs sortiment finner du det som hjälper dig att ge ditt hår en extra näringsboost.

Hår - Styling

Med rätt stylingprodukter är det bara din fantasi som sätter gränser för hur du kan styla och forma din frisyr. I Maria Åkerbergs sortiment finner du allt från gelé och formcreme till hårspray och saltvattenspray. Samtliga produkter passar alla hårtyper.

Sol - Solskydd

I Maria Åkerbergs sortiment finner du både cremer, oljor och läppcerat med solskydd. Sun Lotion SPF 20 och Protecting Lotion Outdoor är två cremer och Sun Protecting Oil SPF 15 och Protecting Oil Outdoor är två kroppsoljor som skyddar huden mot solens skadliga strålar. Dessa oljor är perfekta att använda vid bad då de ger ett vattenresistent skydd, jämfört med till exempel en creme. I sortimentet finner du även Lip Care Outdoor, ett läppcerat med skyddande Titandioxid.

Sol - Efter sol

Efter en hel dag i solen behöver huden hjälp med att bygga upp sig själv. Solstrålarna bryter nämligen ner vårt kollagen, vilket är ett protein som vi behöver för att hålla huden fast, elastisk och återfuktad. Till ansiktet rekommenderar vi att du använder Serum C i kombination med Night Cream. Kroppen kan du ge underbar svalka med After Sun Lotion, Aloe Vera Barbadensis och Calming Gel.

Sol - Brun utan sol

Skapa solkysst hud utan att utsätta den för sol! Tan in a Tube ger naturlig, varm färg och appliceras enkelt som en kroppslotion. Önskar du mer färg? Då kan du bygga upp en mörkare nyans genom att applicera den flera dagar i rad.

Make Up - Bas - Concealer

Compact Cover från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat korrigeringspuder som ger en jämnare hudton samtidigt som det skyddar och återfuktar huden. Pudret glider lätt över huden och ger ett heltäckande resultat med felfri, matt finish. Mineralerna i pudret ger en täckande effekt och Lauroyl Lysine av kokosolja och Squalane av olivolja håller huden återfuktad och full av lyster. Capryloyl Glycin av kokosolja balanserar talgproduktion, vilket bidrar till att produkten passar alla hudtyper. Den passar ypperligt för en äldre hud då pudret slätar ut istället för att lägga sig i rynkor. Applicera Compact Cover med puderpuff, makeupsvamp eller kabukiborste för ett täckande resultat. Önskas en mer skir finish rekommenderar vi en puderborste. Produkten kan användas som makeupunderlag över hela ansiktet eller på utvalda ställen för att korrigera ojämnheter.

Make Up - Bas - Foundation

Foundation från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är en växtbaserad underlagscreme som ger en jämnare hudton samtidigt som den skyddar och mjukgör huden. Pigmenten ger dessutom ett naturligt solfilter. Foundation appliceras enkelt och ger en jämn finish som håller hela dagen. I kombination med din egen hudton får varje Foundation en unik nyans. Därför bör du inte välja färg baserat på hur produkten ser ut i förpackningen. Prova alltid på ansiktshuden när du väljer färg. Applicera Foundation med en torr makeupsvamp eller foundationpensel för ett täckande resultat. Applicera med fingrarna för mindre täckgrad. Önskar du ett än mer transparent resultat blandar du Foundation med din dagcreme; detta fungerar i princip som en BB-cream. Där du önskar en extra täckande effekt, applicera ytterligare ett lager Foundation, alternativt komplettera med Mineral Powder eller Compact Cover.

Make Up - Bas - Puder

Compact Powder från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat, pressat puder som ger en jämnare hudton samtidigt som det skyddar huden. Maria Åkerberg använder naturliga, hudvänliga ingredienser som ger bra konsistens och gör så att pudret sitter bra. Applicera Compact Powder ovanpå en Foundation. Detta fixerar sedan underlaget och ger en jämnare yta. Compact Powder kan appliceras med den medföljande puderpuffen eller med Maria Åkerbergs stora Powder Brush, som löspuder.

Make Up - Bas - Contouring

Använd Cover Stick som en concealer under och/eller ovanpå foundation. Produkten har även andra funktioner. Cover Stick är vegetabiliskt baserat med hudvänliga ingredienser, så som Ricinolja, Jojobaolja och candelillavax. Färgerna kommer från mineraler, till exempel Järnoxid och Titandioxid.

Make Up - Bas - Bronzer

En Bronzer från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat solpuder som ger färg samtidigt som det skyddar huden. Grunda helst med någon typ av makeup-underlag före applicering av solpuder. Med en jämn bas skapas det bästa slutresultatet. Använd sedan den stora, fluffiga Powder Brush och applicera Bronzer med cirklande rörelser för ett naturligt resultat. Överdosera inte! Less is more. Solpuder bör inte användas jämnt över hela ansiktet, endast där man blir naturligt solkysst: panna, kinder, haka, näsa och dekolletage. För contouring, använd Bronzer till att förstärka skuggor och konturer i dina ansiktsdrag. Använd då Blush Brush för mer exakt applicering. Bronzer är även vacker som rouge eller ögonskugga. Det finns många möjligheter. Använd din fantasi!

Make Up - Bas - Rouge

Få makeuptrick fungerar så väl som att ge färg och lyster till ansiktet med hjälp av rouge. Ett Blush från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är ett växt- och mineralbaserat rouge som ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som det vårdar huden och låter den andas. Maria Åkerbergs Blush innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. Applicera Blush i en rak linje på kindbenet för att ge ansiktet ett lyft. Applicera aldrig rouget nära näsan. Tips: Lägg två fingrar intill näsvingen för att markera den yta som inte ska ha rouge. Le så att kindäpplet formar sig runt, och applicera rougen lätt, med duttande små, cirklande rörelser på den runda formen. Applicera Blush med Maria Åkerbergs Blush Brush. I dagsljus behövs bara lite Blush och på kvällen kan du behöva applicera mer. Blush kan även användas som ögonskugga.

Make Up - Bas - Highlighter

En highlighter från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar lyster, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas. Maria Åkerbergs highlighters innehåller mycket pigment och skimmer som piggar upp trött hud och får den att se frisk och återfuktad ut. Här appliceras Highlighter: - Vid inre ögonvrån för att öppna upp och pigga upp trötta ögon. - Längs mitten av näsan för att ge ett smalare intryck. - Ovanpå kindbenen för att framhäva benstrukturen. - Precis under brynen för att markera dem ytterligare och ge ansiktet ett lyft. - Vid amorbågen, längs läppkanten, för att få överläppen att se fylligare ut. - Mitt på hakan och pannan för att ljusa upp och tillföra vacker lyster. Använd Maria Åkerbergs Blush Brush eller Fan Brush på större områden och Eye Definer Brush på mindre områden, såsom ögonvrån.

Make Up - Ögon - Eyeshadow

En Eyeshadow från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är en växt- och mineralbaserad produkt som ger vacker, hållbar färg, samtidigt som den vårdar huden och låter den andas. Maria Åkerbergs ögonskuggor innehåller mycket pigment och bara precis så mycket olja och vax som är nödvändigt. Därför är de mycket dryga. För bästa resultat, applicera Eyeshadow med någon av Maria Åkerbergs penslar för ögonskugga.

Make Up - Ögon - Eyeliner

Maria Åkerbergs Eyeliner har en lagom mjuk formula som gör dem lätta att applicera utan att kladda. De sitter också bra. Perfekt när man vill få ett bra resultat med jämna linjer på så kort tid som möjligt. En Eyeliner från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är baserad på hudvänliga ingredienser av kokos och vegetabiliska oljor. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider och Titandioxid. Själva pennan tillverkas av odlat Cederträ. Önskas en mjukare och krämigare konsistens på pennan? Applicera Eye Balm på ögonlocket före Eyeliner! Använd vår pennvässare för att alltid ha en välvässad penna redo att ge bästa möjliga resultat.

Make Up - Ögon - Mascara

Make Up - Läppar - Lip Liner

Lip Liner har en vegetabiliskt baserad, krämig formula som markerar och definierar läpparna. Den är mjuk att applicera och sitter bra. Pennan tillverkas av odlat Cederträ. Med en Lip Liner markerar och definierar du dina läppar. För maximalt hållbart läppstift, fyll först i hela läpparna med Lip Liner. Därefter applicerar du Lip Care Colour, och eventuellt Lip Gloss över. Det ger fyllig form, pålitlig hållfasthet och skön yta. Önskas en mjukare och krämigare konsistens på pennan? Applicera Lip Care på läpparna före Lip Liner! Använd Maria Åkerbergs pennvässare för att alltid ha en välvässad penna redo att ge bästa möjliga resultat.

Make Up - Läppar - Lip Care Colour

Ett Lip Care Colour från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Mineralbaserade pigment ger en vacker och hållbar färg, samtidigt som vegetabiliska oljor och vax vårdar och skyddar dina läppar. Om du har torra läppar, grunda gärna med vårt cerat Lip Care, för extra vård och skydd.

Make Up - Läppar - Lip Gloss

Ett Lip Gloss från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Det är baserat på vegetabiliska oljor som vårdar och skyddar dina läppar. Har du torra läppar? Applicera vårt cerat, Lip Care, för extra vård och skydd före applicering av Lip Gloss.

Make Up - Ögonbryn - Eyebrow Pencil

En Eyebrow Pencil från MARIA ÅKERBERG stör inte resultatet av din naturliga hudvård. Den är baserad på hudvänliga ingredienser av kokos och vegetabiliska oljor. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider och Titandioxid. Själva pennan tillverkas av odlat Cederträ. För bästa resultat rekommenderas även ett visst underhåll av ögonbrynen. Plocka bort oönskade hårstrån med vår pincett. Använd Specials For Eyebrows under natten för att vårda brynen och under dagen för att forma dem. För att definiera ögonbrynen kan man även använda Eyeshadow. Denna appliceras då med Eye Definer Brush eller Eyeliner Brush. Även om du inte skulle ha så mycket bryn, går det bra att skugga på huden och få ett naturligt resultat. Eyeshadow Warm Brown är en bra färg för de flesta, medan Eyeshadow Nougat passar om du är blond och ljus i huden. För att lyfta ögonbrynen ytterligare, använd gärna Cover Stick Nearly Beige som en highlighter precis under den yttre delen av brynen.

Tillbehör

Kost och Mineraltillskott